Monica Geuze volgde de Theaterhavo in Rotterdam. Daarna volgde ze nog onderwijs aan het DevelsteinCollege in Zwijndrecht, het Scheepvaart- en Transport College in Rotterdam en volwasseneonderwijs in Amsterdam.

Ze speelde mee in een muziekvideo van Racoon: “Happy Family” (2005). Hierin had ze de rol van een dochter in een ruziënd stel.

Op haar zestiende vroeg Ronnie Flex haar om zijn vaste diskjockey te worden. Na dit drie jaar voor hem te hebben gedaan, begon ze in 2015 ook voor zichzelf te draaien. Haar debuutsingle Laten gaan – met daarop de gastartiesten Ronnie Flex, Mafe, Abira Benotti, Frenna en Emms – kwam uit op 31 mei 2015. De single stond in de Tipparade, de Single Top 100 en op nummer 2 van de Oranje Top 30. Hij werd bovendien 10 miljoen keer bekeken op YouTube.

Geuze is daarnaast een van de populairste Nederlandse vlogsters. In mei 2016 telde haar YouTube-kanaal meer dan 200.000 abonnees.

Monica is een succesvol vlogster en DJ. Naast dat ze solo DJ is, is ze ook de vaste DJ van Ronnie Flex.
Begin juni bracht zij haar eerste single met bijbehorende videoclip genaamd Laten Gaan uit. Op deze track wordt zij bijgestaan door Ronnie Flex, Mafe, Emms (Broederliefde), Frenna (SFB) en Abira.

Monica Geuze Boeken?

De beste artiesten boek je voor de voordeligste prijs bij De FeestDokter