Mooi Wark, de in 1992 opgerichte Drentse boerenrock rock n roll band, heeft en groot deel van Nederland veroverd en landelijke bekendheid verworven met de nummers: Idioot, Bokkie of een Geittie, Achter De Tent en natuurlijk In De Blote Kont. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld door Mooi Wark.

Dat de Drentse rock band Mooi Wark bekend is geworden met nummers met een knipoog weet heel Nederland inmiddels.

Wie kent niet de legendarische liedjes; In de blote kont, Tepels liegen niet of Idioot. Wat velen niet weten is dat Mooi Wark ook hele mooie gevoelige liedjes heeft gemaakt. Pareltje als Zie ik joe ooit nog iens weer en het prachtige Van het platteland, maar ook alom geprezen Warkende Helden de bewerking van John Lennon klassieker, spreken tot de verbeelding. En niet te vergeten de luchtige ode aan Yvon Jaspers Oh Yvon. Beleef dat deze feesttentrockers een gevoelige en sentimentele kant hebben maar ook nog steeds kunnen swingen!

Het is een interactieve show met ondersteuning van veel licht, geluid en special effects, waarbij de warkende helden absoluut weer centraal zullen staan.

Het is gewoon Mooi Wark in uitvoering, back to basic maar waar de humor van Mooi Wark terug te vinden is in de muziek en uiterlijk vertoon. De combis van de echte Mooi Warks hits en klassiekers zullen je om de oren knallen, maar uiteraard staat herkenning voorop!

Mooi Wark Boeken?

De beste artiesten boek je voor de voordeligste prijs bij De FeestDokter