x static

Een tentfeest met de hele stad, lekker losgaan met collega’s op een bedrijfsfeest, een avond stappen in je favoriete dancing of een bruiloft met vrienden en familie. Wat de gelegenheid ook is, een optreden van X-Static zul je je nog lang herinneren! Voor de vijf mannen van X-Static telt slechts één ding, het hele publiek een geweldige avond bezorgen.

Flexibel en afwisselend is X-static ook! Voor een rustig begin van de avond kan X-Static bijvoorbeeld een unieke akoestische set spelen. Dus geen muziek waar niemand op zit te wachten, maar constant 200% feest!

Hun presentatie en een humorvolle interactie met het publiek zijn hierbij een belangrijk onderdeel. Het enthousiasme en de energie spatten gewoon van het podium! Plezier maken en een gigantisch feest bouwen is waar X-static voor gaat en dat zul je merken ook! Wat je hoort is puur, echt en LIVE. Zonder uitzondering! Ondersteund door geluid en licht van het hoogste niveau met alleen de beste apparatuur en technici, is X-Static ook voor u als organisator een feest om mee te werken. Punctueel, vlot, flexibel en professioneel zijn de kernwoorden die op dit vlak van toepassing zijn. Zijn er bijzonderheden zoals gastoptredens, (pauze)acts of speciale verzoeken? X-Static verwerkt ze gewoon in de avond! Kortom, een feest met X-Static betekent een geslaagd feest zonder zorgen!

Na een feest met deze band kun je nog maar een ding zeggen:

I FEEL X-STATIC!!!

X-Static Boeken?

De beste artiesten boek je voor de voordeligste prijs bij De FeestDokter