fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Lee Towers

Lee Towers direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van Lee Towers.

De man met de gouden microfoon! Deze zanger heeft zichzelf keer op keer bewezen als één van de beste zangers van Nederland. Een zanger die een enorm belangrijke rol gespeeld heeft binnen de Nederlandse muziek.

Lee Towers is een man waar niemand omheen kan. Al jarenlang staat hij aan de absolute top. HIj is de man geweest – en al zijn collega’s uit het vak zullen het grif beamen – die pionierswerk heeft verricht. Door zeker in den beginne, dwars tegen alle heersende stromingen, principes en goedbedoelde adviezen in, toch uit te pakken met spectaculaire shows, waarop men met recht het predikaat “Internationale Klasse” kon plakken.

Zijn eerste krachttoer vond plaats in november 1980, in zijn eigen thuishaven Rotterdam, waar hij tot veler verbazing de plaatselijke muziektempel De Doelen eerst deed uitverkopen en vervolgens trakteerde op een avondje “Towers”. In de daaropvolgende jaren groeide de uitstraling van dit fenomeen dusdanig, dat het aantal avonden telkens moest worden uitgebreid: van twee tot vier, van vier tot zes, ja zelfs tot acht (twee maal toe). Met name die enorme response stelde Lee Towers in staat om spektakels te presenteren die qua kosten ver uitstegen tot wat er ooit mogelijk was geweest. “De Nederlandse Sinatra”, intussen is ieder muziekliefhebber ervan doordrongen dat deze zanger, ondanks allerlei overduidelijke Amerikaans invloeden, staat voor een zeer eigen identiteit.

Met respect wordt gesproken over de Rotterdamse zanger/ ondernemer, Lee Towers, die mede daardoor, en zijn vele werk voor diverse goede doelen in de afgelopen jaren, werd onderscheiden als ridder in de orde van Oranje Nassau. Kortom, een man die zijn dromen waarmaakt!

Towers staat bekend als groot Feyenoordsupporter. Zijn liederen Mijn Feyenoord en You never walk alone worden veel gedraaid in De Kuip en zijn echte clubliederen geworden. Als Feyenoord een belangrijke prijs heeft gewonnen, zingt Towers You never walk alone tijdens de huldiging.
In 2017 ontving hij de Edison Oeuvreprijs voor zijn enorme oeuvre en buitengewone verdiensten voor de Nederlandse muziek. In 2018 nam hij deel aan het televisie programma Beste Zangers.
Op 13 november 2019 opende Towers, met het doorknippen van een lint, de naar hem genoemde woontorens in Rotterdam.

In december 2021 bracht hij samen met Anita Meyer in het satirisch televisieprogramma Even tot hier, geïnspireerd door de Corona Crisis, een variant op hun hit Run to me onder de titel Pandemie, wanneer is het over?
In december 2022 heeft Lee Towers Tijdens het ‘Muziekfeest van het jaar’ de Troskompas Oeuvre Award ontvangen uit handen van Anita Meyer.

Deze zanger neemt uw publiek mee langs alle hits en hoogtepunten van zijn lange carrière. Natuurlijk zal iedereen, zo hard als ze kunnen, meezingen met ‘You Never Walk Alone’ en ‘Sweet Caroline’ en zullen de aanstekers omhoog gaan tijdens bijvoorbeeld ‘It’s Raining In My Heart’. Ook bekende covers komen voorbij van bv. Elvis of liedjes die hij heeft gezongen tijdens het programma De Beste Zangers. 

Lee Towers en zijn gouden microfoon zullen u en uw gasten een onvergetelijk optreden bezorgen; hij weet als geen ander hoe een goede show in elkaar zit en maakt zijn optreden met al zijn kennis, ervaring en muzikaliteit een groots succes!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op
Lee Towers - You'll never walk alone | Mega Piratenfeest 2015

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Miss Montreal boeken

miss montreal

rene le blanc

rene Le Blanc

xander de buisonjé

xander de buisonjé

Glennis Grace boeken

Glennis Grace