fbpx
FeestDokter logo
Zoek

De Bolle Jan Show

De Bolle Jan Show direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Dat kan bij artiestenbureau FeestDokter! Hier vind je informatie over het inhuren van De Bolle Jan Show

Jaren geleden begonnen (bolle) Jan en Mien in Amsterdam een muzikale bruine kroeg….
De show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine café van Nederland. Op het podium staat een DJ meubel dat de vorm heeft van de echte Bolle Jan-bar, het Bolle Jan-decor is 1 op 1 gekopieerd en in de zaal moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot tegen een schemerlamp, kortom…
de rest van het verhaal is bekend, toch?

Na jaren elke dag van de week tot de nok toe vol te zitten is het nu tijd om de rest van Nederland persoonlijk op te zoeken met een ouderwets gezellige, compleet verzorgde, feest-show die zelfs de grootste chagrijn op de tafel krijgt!

Café Bolle Jan komt naar je toe!
Naast de ouderwets gezellige Amsterdamse uitstraling zorgt de DJ ervoor dat de hele tent compleet uit zijn dak gaat.. Ook Jan en Mien’s zoon Rene Froger is aanwezig.. via een ‘live’ verbinding met het café op het Rembrandtplein in Amsterdam houdt hij een oogje in het zeil en opent hij de show. De echte Bolle Jan Artiesten zijn er natuurlijk ook bij! Deze 2 toppers uit eigen stal zetten in no time de hele hut op zijn kop en laten de grootste Partyhits voorbij trekken.. van Froger tot Hazes tot Wolter Kroes tot Johnny Jordaan!

De Bolle Jan Show is een absolute aanrader voor iedereen die van feesten houdt.
De show is vier uur op locatie en is volledig zelf supporting.
De Bolle Jan Show is een gegarandeerd succes, het enige dat je zelf moet doen is je eigen gezelligheid meebrengen en dan komt het écht helemaal goed! Boeken dus!

De Bolle Jan Show

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30