fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Classics Show

Classics Show direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Dat kan bij FeestDokter! Hier vindt je informatie over het inhuren van de Classics Party.

Relight my fire, Celebration, Think! Zomaar drie titels om maar even aan te geven waar het tijdens dit feest om draait. De Classics DJ heeft nachtenlang op zolder gezeten om de plaatjes van toen uit te zoeken en het resultaat is er!!

Alleen de grootste knallers heeft hij in zijn koffer gestopt wat inhoudt dat jij een geweldige Classics Party gaat beleven!! Muziek uit de jaren 70, 80 en 90, en dan niet de opnieuw uitgebrachte nummers maar gewoon de originelen.

Natuurlijk is er een mogelijkheid om een verlichte dansvloer of een echte glitterbol bij deze show te huren. Speciaal voor de mensen mensen die een probleem hebben met hun leeftijd willen we nog zeggen, zorg dat je erbij bent want tijdens de classics party ga je je minimaal 15 jaar jonger voelen!

THE CLASSICS PARTY is inclusief Licht, geluid, DJ Booth, Classics decor, Classics DJ, en een digitale poster voor het evenement.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30