fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Op z'n Hollands

Op z’n Hollands direct boeken of  huren voor een optreden in 2024/2025? Dat kan bij FeestDokter! Hier vindt je informatie over het inhuren van Op z’n Hollands.

Lekker dansen op de Dromendans, Rosanna of de nieuwste van Jannes…Heerlijk feesten met de Snollebollekes, het vliegerlied of Cowboys en indianen….Lekker meezingen met Hazes…Dit kan allemaal bij de gezelligste Oer- Hollandse Drive in Show van Nederland.

Natuurlijk beginnen we deze gezellige Hollandse show met een heerlijk potje Bingo Disco! Alle feestvierders krijgen een bingokaart met titels van nummers en hun (Nederlandstalige) artiesten, wordt het nummer gedraaid, dan vlug afstrepen. Wie heeft de Bingo Disco Kaart het eerste vol? Die wint een leuke prijs. Maar let op! Foute Bingo wordt natuurlijk gestraft!

Wilt u een onvergetelijke oer-Hollandse gezellige avond, waarbij de allergrootste Hollands Hits natuurlijk niet vergeten worden, boek dan Op Z’n Hollands.

OP Z’N HOLLANDS is inclusief Licht, geluid, DJ Booth, Op z’n Hollands decor, Bingo Disco inclusief ludiek prijzen, Op z’n Hollands DJ/presentator en een digitale poster voor het evenement.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30