fbpx
FeestDokter logo
Zoek

DORPSFEEST ON TOUR

Dorpsfeest On Tour direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek ze bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Dorpsfeest On Tour show. 

Ken je het gevoel van de eerste keer dat je het feestterrein bij jullie dorp binnen stapt? Dat is een geweldig moment! Een jaar lang heb je uitgekeken naar een avond vol gezelligheid, muziek en te weinig slaap. ‘Eindelijk, we mogen weer’.

Publiek in alle soorten en maten

Dat is het mooie van een dorpsfeest! Het is tenslotte een feest voor en door de hele gemeenschap en dat zie je terug in het publiek. Van jong tot (stok)oud komt iedereen samen om te feesten, lachen en dansen.

Dorpsfeest On Tour kent het magische gevoel van dit feest als geen ander en heeft de show zo gemaakt dat het op elke locatie kan. Een terras, zaal, schuur of feesttent? Of er nu 100 of 5000 bezoekers zijn, De Dj van deze show maakt er gegarandeerd een topfeest van!

En het mooie is, de show is eventueel uit te breiden met een live band of artiesten.

Eén grote reünie

Voor mensen die in de loop der jaren zijn weggetrokken uit hun geboorteplaats, is het jaarlijkse dorpsfeest de aanleiding om toch weer even een weekendje terug te gaan naar vertrouwde grond. Bij het Dorpsfeest On Tour kom je schoolvrienden, buren of oude kameraden tegen en drink je samen een biertje alsof je nooit bent weggeweest en er nooit iets is veranderd. Na een avond vol gezelligheid denk je maar één ding: Het was weer mooi, nog 365 nachtjes slapen… 

DORPSFEEST ON TOUR is inclusief licht en geluid, Dorpsfeest On Tour Decor & DJ en een digitale poster voor het evenement. De show is uit te breiden met een live band of artiesten.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30