fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Davina Michelle

Davina Michelle direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Davina Michelle.​

Het is 2017 als P!nk uitzinnig reageert op Davina Michelle’s cover van ‘What About Us.’ Sindsdien is de carrière van Davina Michelle in een stroomversnelling terechtgekomen.

Ze scoort in korte tijd hits met ‘Duurt Te Lang,’ ‘Skyward,’ ‘Hoe Het Danst (met Marco Borsato en Armin van Buuren)’ en ‘Better Now.’ Davina mag zichzelf ondertussen ‘meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’ noemen. Als kers op de taart sleept de zangeres dit jaar de Edison Award voor Beste Nieuwkomer in de wacht. 

In 2016 wordt Davina Michelle na een indrukwekkende Idols deelname opgepikt door productieteam ‘Sub Bass Music Group.’ Samen starten ze een YouTube kanaal. Op dit kanaal plaatst het team in eerste instantie covers om een fanbase op te bouwen, met de ambitie om eigen muziek uit te brengen.

Een paar maanden later ziet wereldster P!nk Davina Michelle haar cover van ‘What about us.’ Zo reageert P!nk (tot ongeloof van Davina) in een viral video op de cover met ‘’Now I know how it’s supposed to sound’’ en “That’s better than I will ever sound.” Dit heeft veel teweeggebracht.

Davina’s YouTube kanaal groeit in korte tijd explosief en heeft ondertussen tegen de 700K volgers en miljoenen views. Daarnaast zorgt de media-aandacht voor een aantal bijzondere optredens in Miami, San Diego en Nashville. Ook  wordt er in Nashville aan nieuwe liedjes gewerkt met Amerikaanse schrijvers.

Kort na haar Amerikaanse tour volgt Davina’s deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland.’ In dit programma zingt Davina het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria. Een record brekende hit die 11 weken op nummer 1 blijft staan. De rest is geschiedenis. Dit najaar begint ze na een drukke festivalzomer (o.a. Pinkpop, Paaspop en het voorprogramma van P!nk op het Malieveld) aan haar tweede uitverkochte clubtour.

Eurovisie Songfestival

Davina Michelle heeft tijdens de eerste halve finale van Eurovisie Songfestival een spetterend op water geïnspireerde act gegeven. De interval-act droeg de titel ‘The Power of Water’ waarin op een speciale manier het Nederlandse water centraal stond en het verhaal van de kracht van het water werd verteld. ‘Water verbindt, is veerkrachtig en is onlosmakelijk onderdeel van Nederland’, aldus Michelle.

‘Samen met Eurovision hebben we gewerkt aan een unieke act, waarin juist deze kenmerken centraal staan.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Live act
  • Duur: 1 x 45 minuten met band
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: vanaf 4 personen
  • Genre: Singer/Songwriter repertoire
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Davina Michelle - Live at Pinkpop 2019

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Davina Michelle boeken of huren voor een optreden? Hier vind je informatie over het inhuren van Davina Michelle

Snelle boeken

snelle

Emma Heesters

Emma Heesters

Suzan en Freek boeken

Suzan & Freek

Tino Martin boeken

tino martin