fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Tino Martin

Tino Martin direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Tino Martin.

Het is 1998, Tino Martin is dan pas 14 jaar. Hij komt voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. De band die de avond muzikaal verzorgt vraagt hem op de planken. Tino zingt een nummer mee en vanaf dat moment is er bij hem geen twijfel meer mogelijk: dit wil hij de rest van zijn leven doen.

Meest geboekte artiest van 2015
In 2013 tekent Tino een contract bij Studio One, resulterend in het nummer ‘Doe wat je wil’. Een jaar later bracht hij 3 singles uit: ‘De gevierde man’, ‘Mijn vriend’ en ‘Jij liet me vallen’. In oktober 2015 werd zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’ gereleased en gaf hij twee uitverkochte concerten in Amstelveen. Wekenlang stond zijn album ‘Jij liet mij vallen’ in de Album Top 100 en werden zijn singles miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify. In 2015 kon hij zich de meest geboekte artiest noemen met 400 optredens.

Uitverkochte Ziggo Dome
Voor zijn album ‘Jij liet me vallen’ kreeg de zanger in 2016 een Edison. In mei 2016 werd zijn single ‘Later als ik groter ben’ uitgebracht en trad hij op in de AFAS Live. Een jaar later op 10 juni 2017 stond hij voor ruim 17.000 fans in een uitverkochte Ziggo Dome. Tijdens deze show bracht hij o.a. het nummer ‘Laat me leven’ samen met Gerard Joling ten gehore. Ook in 2018 stond Tino weer in een uitverkocht Ziggo Dome en bracht hij het album ‘Thuis komen pas de tranen’ uit, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is.

Olympisch Stadion
Tino reist met zijn theatershow ‘Liefde en Geluk’ door Nederland. In 2019 gaf hij opnieuw een groots concert, deze keer in het Amsterdamse Olympisch Stadion, waar hij o.a. zijn nieuwe hit ‘Zij weet het’ samen met Glen Faria ten gehore bracht.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Tino Martin - Jij liet me vallen (In The Round) [Live in de Ziggo Dome 2018]

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Ancora

ancora

Andre Hazes boeken

André hazes

Frans Bauer boeken

Frans bauer

Jannes boeken

Jannes