fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Feestteam

Het Feestteam direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Het Feestteam.

Deze act wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds jaar & dag weten ze met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt.

Het duo weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet verhogend entertainment.

Met regelmaat is het duo te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook genieten ze landelijke bekendheid met optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in Amsterdam Arena, de Kuip, Gelredome, Ahoy. Bovendien worden zij met open armen ontvangen in Oostenrijk, Singapore en op Curaçao, waar zij ook het publiek vrolijk en blij maken met hun feestknallers.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Nederlandstalig / Feest
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op
Feestteam & DJ Maurice - Shirt Uit En Zwaaien

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Feestteam boeken of huren voor een optreden? Hier vind je informatie over het inhuren van Feestteam

Snollebollekes boeken

snollebollekes

PartyfrieX boeken

partyFrieX

Ronnie Ruysdael boeken

ronnie ruysdael

Lawineboys boeken

lawineboys