fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Snollebollekes

Snollebollekes direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Snollebollekes.

Snollebollekes werd in 2014 opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer/management), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk (management).

In vijf jaar tijd is de act uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Ook de lijst met successen van de act puilt uit met prijzen als een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur, gastartiest bij De Toppers en 300 live shows per jaar.

In 2019 kwam daar een unieke prestatie bij. Rob Kemps werd met zijn act de eerste feestact ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse worstenbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets kreeg hij een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome.
In 2020 doen ze er nog een schepje bovenop met vier keer GelreDome.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Feest / Nederlandstalig 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Snollebollekes - Live In Concert 2019 Links Rechts

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Feestteam boeken

Feestteam

Ronnie Ruysdael boeken

ronnie ruysdael

Gerard joling boeken

gerard joling

Ancora

ancora