fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Floris Keijzer

Floris Keijzer direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025 ? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vind je informatie over het inhuren van Floris Keizer.

Floris Keijzer (Floris de Keijzer), geboren in Amstelveen (1999), bracht in 2019 zijn eerste nummer uit genaamd ‘SIT DOWN AMIGO’. De afgelopen jaren bracht Floris meerdere EPs uit (Mindset, SamenAlleen & Ready 2 Go) om zijn sound te verspreiden onder het grotere publiek.

In 2022 releasede Floris de single ‘Criminal’, die in korte tijd meer dan 2.5 miljoen streams haalde. Mede door dit grote succes stond de track in meerdere grote hitlijsten zoals de top 100!

Naast het schrijven van zijn eigen teksten is Floris ook actief betrokken bij het produceren van beats. De genres die Floris het meeste aanspreken zijn pop en (Dutch) hip hop, waarbij hij vaak een eigentijdse Engelse vibe toevoegt. Floris heeft de kracht om zijn publiek mee te nemen in de vibe van het moment. In 2023 schreef hij het nummer: Een chick als. Dit werd zeer populair op social media platform Tiktok.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalige pop
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op
Een Chick Als (Jade)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Floris Keijzer boeken of huren voor een optreden? Hier vind je informatie over het inhuren Floris Keizer

Snelle boeken

snelle

Emma Heesters

Emma Heesters

Suzan en Freek boeken

Suzan & Freek

Antoon boeken

antoon