FeestDokter logo

Antoon

Antoon direct boeken of huren voor een optreden in 2023/2024? boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Antoon.

Valentijn Verkerk is beter bekend als Antoon. De Nederlanse rapper, zanger en producer is getekend bij Dreamteam Music: het label van Twan van Steenhoven (Big2 / The Opposites). 

Deze artiest komt uit Midwoud in de omgeving van Hoorn en begon al op jonge leeftijd met het spelen van drum en klassieke piano.

Op zijn vijftiende stopte hij met het VWO om als allerjongste leerling ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen.

Vanaf toen combineerde hij in zijn producties de 80’s/Disco invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen met EDM en langzaam aan kwamen daar ook HipHop invloeden bij. Hieruit ontstond zijn eigen, unieke stijl die een combinatie is van HipHop en Pop muziek.

In 2020 tekende hij een contract als eerste artiest bij Big2’s label Dreamteam Music en bracht hij zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Van Ons’ uit.

Deze release werd ondersteund door de mini docu-serie op Talpa Network ‘Antoon – Was Getekend Twan’, waarin het hele proces richting het debuutalbum is vastgelegd. De muzikale klik tussen de heren bleek zo goed dat Antoon en Big2 in november 2020 de gezamenlijke EP ‘Heilig Water’ uitbrachten.

De jonge artiest kon al op support rekenen van onder andere Radio 538, 3FM, Slam! FM, WildFM en Xite.

DIt is de artiest van de nieuwe generatie. Helemaal klaar voor het grote publiek!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Rapper / zanger
  • Duur: 1 x 30 min
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 2 personen op het podium
  • Genre: Urban 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Antoon - Hyperventilatie

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Antoon boeken of huren voor een optreden? Hier vind je informatie over het inhuren van Antoon

Ronnie Flex

Ronnie flex

Emma Heesters

Emma Heesters

Kris Kross Amsterdam
kriss kross amsterdam
Snelle boeken

snelle