fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Antoon

Antoon direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Antoon.

Valentijn Verkerk is beter bekend als Antoon. De Nederlanse rapper, zanger en producer is getekend bij Dreamteam Music: het label van Twan van Steenhoven (Big2 / The Opposites). 

Deze artiest komt uit Midwoud in de omgeving van Hoorn en begon al op jonge leeftijd met het spelen van drum en klassieke piano.

Op zijn vijftiende stopte hij met het VWO om als allerjongste leerling ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen.

Vanaf toen combineerde hij in zijn producties de 80’s/Disco invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen met EDM en langzaam aan kwamen daar ook HipHop invloeden bij. Hieruit ontstond zijn eigen, unieke stijl die een combinatie is van HipHop en Pop muziek.

In 2020 tekende hij een contract als eerste artiest bij Big2’s label Dreamteam Music en bracht hij zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Van Ons’ uit.

Antoons eerste album ‘De Nacht Is Van Ons’ stond in de Top 5 van de Album Top 100 en sindsdien gaat het hard: Hij was 20 jaar en verkocht in 2022 twee keer de Ziggo Dome uit.

Hij was de meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify, ontving dit jaar de Q Music Top 40 award voor Beste Artiest en uiteindelijk nog de Edison Pop prijs.

In 2023 verscheen de muzikale film Antoon – Engel, deze film neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Antoon en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen

Dit is de artiest van de nieuwe generatie. 

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Rapper / zanger
  • Duur: 1 x 30 min
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 2 personen op het podium
  • Genre: Urban 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Antoon - Hyperventilatie (Live in de Ziggo Dome)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Antoon boeken of huren voor een optreden? Hier vind je informatie over het inhuren van Antoon

Ronnie Flex

Ronnie flex

Emma Heesters

Emma Heesters

Kris Kross Amsterdam
kriss kross amsterdam
Snelle boeken

snelle