fbpx
FeestDokter logo
Zoek

John de Bever

John de Bever direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025 ? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van John de Bever.

John de Bever zingt met recht het nummer ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Het nummer (waarvan de videoclip al ruim 18.750.000 keer is bekeken) is, tot grote vreugde van de zanger en zijn grote schare vaste fans, een regelrechte hit. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ wordt door jong en oud meegezongen, heeft een positieve lading en wordt alom omarmd.

De Bever die vorig jaar zijn lang gekoesterde droom, een duet met de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, in vervulling zag gaan, geniet ondertussen van de optredens in het hele land. Afgelopen jaren heeft de zanger een breed eigen repertoire opgebouwd. Zo worden de nummers tijdens een optreden ter plaatse afgestemd op het aanwezige publiek. Van feestmuziek tot gezellige dansmuziek. Van (jeugd)discotheek tot bruiloften in een gezellige kroeg! Ook treedt De Bever, die in 1997 is uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ geregeld op tijdens voetbalevenementen en in voetbalkantines.

Daarnaast is de zanger actief bezig met het organiseren van diverse succesvolle en jaarlijks terugkerende evenementen. Zo zijn de ‘NieuwJaarsParty’, ‘V.I.P DinnerShow’ en de Fanreis naar Spanje al jaren een muzikaal begrip.

Kortom, John de Bever zorgt, tijdens elk optreden, voor heel veel gezelligheid én vooral voor een lach op het gezicht van alle aanwezigen!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 250 personen, incl. monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Nachttoeslag na 01.00 uur.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
John de Bever - Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht | Muziekfeest van het Jaar 2018

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Peter Beense boeken

peter beense

Rene Karst Boeken

rene karst

rene le blanc

rene Le Blanc

Stef Ekkel boeken

stef ekkel