fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Lytse Hille

Lytse Hille direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Lytse Hille.

Dat Nederland overspoeld wordt met zangers en zangeressen is al jaren bekend. Een ieder heeft zijn of haar eigen niveau, maar waar de echte artiesten zijn die vanaf de eerste seconde tot de laatste seconde je meeneemt is de vinden in het noorden.

Er is geen zaal, feesttent, plein of evenement waar hij nog niet heeft gestaan.
Heel erg beroemd in het noorden, zoals Jannes zijn succesvolle carrière startte via het Drenthse achterland, zo is dat bij deze grote man in Friesland begonnen. Onthoud dat Lytse betekent in het Fries ‘kleine’. Dat is meteen zijn handelswerk met een vrolijke uitstraling, zijn heerlijke stemgeluid en fantastische repertoire. Het maakt hem eenvoudig, maar meer dan terecht heel groot en gun je hem alle succes.

Lytse Hille scoorde met zijn singles ‘Tsjakiediekie Boem Boem’, ‘Ik Kwam Je Tegen’ toch al een behoorlijke bekendheid. Wat Lytse ook brengt op het podium maakt niet uit, want hij zal aan ieders wens voldoen. Het feest wordt nog groter, als de mensen nog blijer en de omzet van de horeca ondernemer nog hoger zijn. Iedereen is meer dan blij. Hij kent het klappen van de zweep door zijn horeca achtergrond en weet wat de mensen verwachten en verlangen als zij een artiest boeken. Feest van het begin tot het eind.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Lytse Hille - Die Engel (Officiële Videoclip)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Peter Beense boeken

peter beense

Rene Karst Boeken

rene karst

rene le blanc

rene Le Blanc

Ronnie Ruysdael boeken

ronnie ruysdael