FeestDokter logo

Melrose

Melrose direct boeken of huren voor een optreden in 2023/2024? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band Melrose.

Deze knotsgekke kerels weten iedereen in de stemming te brengen met een allround, top 40/100 repertoire. Als ze met hun persiflages op de proppen komen is de show compleet!!

Melrose vindt het belangrijk plezier te beleven aan een optreden en dat te delen met het publiek.
Hard werkende muzikanten, die tot het uiterste gaan om elk optreden tot een onvergetelijke happening te maken. Deze coverband is op elk gewenst evenement in te zetten en weet dan ook op elk soort evenement dat repertoire samen te stellen wat tot de verwachtingen behoort.

Bruiloften, personeelsfeesten, kermissen, feesttenten, dancings, noem maar op en de band zorgt voor een zeer succesvolle avond.

Dit kan natuurlijk alleen gerealiseerd worden wanneer er een zeer breed repertoire voorhanden is, zoals feestnummers, Nederlandstalig, top 40, stevige top 100, house, klassieke dansstijlen, etc. etc. De band bezit zo’n bijna onuitputbaar repertoire.

En dit alles gaat gepaard met een zeer spontane presentatie, waarin een komische noot niet ontbreekt en waar het publiek steeds bij betrokken wordt!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 3 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief tot 1200 personen 
  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: Allround / Feest.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
melrose kermis hoorn 2016

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
the euros boeken

the euros

The Originals

the originals

Stageline band boeken

Stageline