fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Q5 New Style

Q5 New Style direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band Q5 New Style.

Confetti plakt in je haar en met je laatste beetje stem schreeuw je ‘we want more!’ Je zou het nog wel rustig aan doen en vraagt je hardop af: ‘Waar ging dit mis?’

Deze band combineert de beste eigenschappen van een band en een DJ. Creëert snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen en brengt je van de ene in de andere verbazing.

Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Kan entertainen als een band en beuken als een DJ, maar altijd op een eigen manier. Waar elke andere band stopt, gaan zij nog een stap verder. Want net als je denkt dat het hoogtepunt is bereikt, dan dendert deze groep er nog een keer extra overheen.

Deze groep verovert je en sleurt je mee in een totaalbeleving van muziek, video en fx. Probeer maar eens stil te staan als de rest helemaal uit z’n dak gaat! Deze show is geïnspireerd op grote internationale acts en brengt herkenbare hits in verrassend originele versies die iedereen moeiteloos meezingt. 

Alvast sorry, voor je kater en je schorre stem, terwijl jij je afvraagt hoe het zó ver heeft kunnen komen.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 3 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Allround
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Q5 Promo Video 2024

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
the euros boeken

the euros

The Originals

the originals

This is Beethoven boeken

this is beethoven