Summerland direct boeken of huren voor een optreden in 2021/2022? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van de band Summerland.

Allround coverband Summerland is reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen, feesttenten, kermissen & discotheek circuit.

Summerland bestaat uit:

Lindy Kloppenburg(zang)
Jan van Rijswijk (drums en zang)
Jody van Zoelen (toetsen en zang)
Gary Massarella (basgitarist en zang)
Paolo de Bonis (leadgitarist en zang)
Frans Hondijk (zang en doedelzak)

Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementen wereldje. 2 muzikanten spelen al meer dan 30 jaar samen.

Vanaf 2014 is Summerland uitgebreid met een fantastische zangeres en een nieuwe bassist. Met deze frisse, nieuwe uitstraling kan de band weer op alle soorten evenementen ingezet.

Het is een band dat op ieder feest ingezet kan worden. Tevens is Summerland een bekende gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal hebben begeleid.

Van 2005 t/m 2010 was Summerland de exclusieve begeleidingsband op de openbare concerten van de populaire zanger Jannes.

Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals, polka, tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit. Roep het en ze spelen het. Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om een feest tot succes te maken.
Een ding is zeker: Summerland weet overal raad mee.

Summerland promo 2021
Bekijk deze video op YouTube.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30