fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Dansado en de FeestMeester

Dansado en de Feestmeester direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek ze bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Dj’s Dansado en de Feestmeester.

Wie aan Dansado & de Feestmeester denkt, denkt aan FEEST. Dan bedoelen we natuurlijk niet zo’n feestje bij je schoonmoeder, maar eentje waar je het volgend jaar nog steeds over hebt! 

Na jaren in de schoolbanken te hebben gezeten om de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen, zijn ze nu klaar voor een nieuwe fase, een nieuw begin. Ze hebben met passie mensen verbonden, vriendschappen gesloten en menig festival volledig op zijn kop gezet.

Deze ontwikkeling is tot stand gekomen door vele memorabele optredens, hilarische momenten, maar bovenal door puur meesterschap. Deze Dj’s hebben feestvieren tot kunst verheven en gaan dat nu de wereld in slingeren.

Masterclass Feestwetenschappen volgen?

Wie echt wil weten wat FEEST is krijgt het dringende advies om een show van Dansado & de Feestmeester bij te wonen. Deze heren zitten vol ongekende energie, vrolijke tunes en nemen een vrachtwagen vol confetti mee zodat iedere locatie omgetoverd wordt tot een feestelijk strijdtoneel. Hoog tijd om het meesterschap van deze knotsgekke Dj’s te ontdekken!

Van Oldenzaal tot Den Helder en van Roermond tot Leeuwarden, er zijn maar weinig plaatsen die nog niet besmet zijn geraakt met het feestvirus van de goedlachse Brabanders.

Iedere show weten ze volle zalen publiek te vermaken met hun compleet eigen genre en een act waarin werkelijk niets te gek is. Met confettikanonnen in de aanslag maken de mannen van iedere feest locatie een heus slagveld!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Bekende Dj-act 
  • Duur: 1 x 60 min
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 2 personen op het podium
  • Genre: Moombahton / House / R&B / Freestyle
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Dansado & De Feestmeester // THE ROAD TO MEESTERSCHAP

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Dj Timmie Tirol boeken
tImmie tirol
Oktoberfest dj
Oktoberfest Dj
Tony junior dj

tony junior

Beatcrooks boeken

BEATCROOKS