fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Outsiders

Outsiders direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze dj bij artiestenbureau FeestDokter.  Hier vind je informatie over het inhuren van Outsiders.

Outsiders verschijnt regelmatig in de line-up van de grootste festivals. Hij is inmiddels een bekend gezicht op alle Europese feest hotspots. En hij wordt gerespecteerd door de grootste namen in de scene. Daarnaast is hij beroemd om zijn unieke en explosieve spinningstijl. Deze bevat altijd wel een flinke adrenalinestoot. Deze getalenteerde muziekliefhebber en entertainende DJ, beter bekend als Cem Araci, draait al sinds hij 12 was. Hij begon toen met het draaien op de ouderwetse manier. Gewapend met vinylplaten was deze getalenteerde DJ vastbesloten feesten en clubs in heel Nederland te gaan veroveren.

Vorig jaar sloot hij zichzelf op in zijn studio om zich volledig te concentreren op zijn productievaardigheden en niet zonder succes. Enkele van de grootste en bekendste House-labels van dit moment toonden al hun interesse om zijn nieuwste floorfillers te tekenen. Track ID’s en releasedata zullen later dit jaar worden onthuld.Maar het is zeker dat Outsiders zijn energieke en explosieve draaiende stijl in zijn deuntjes heeft samengevoegd. Hij maakt het publiek in clubs over de hele wereld gek met zijn muziek. 

Moeten we nog meer zeggen? Wij denken van niet!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Dj act
  • Duur: 1 x 60 min
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 1 persoon op het podium
  • Genre: Freestyle / Hardstyle  
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Outsiders, Django Wagner - Kali (Outsiders Remix)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Korsakoff dj boeken
korsakoff
Kris Kross Amsterdam
kriss kross amsterdam
La Fuente boeken
la fuente