ronnie-ruysdael

Voor wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

Vanaf 1-1-2010 gaat Ronnie, beter bekend als ‘de man met de bakkebaarden’, als solo-zanger het land in. In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets (vlaggetjes, ansichtkaarten, klepjes en andere rariteiten) zoekt hij de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de polonaise te krijgen.

‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Annemarie’, ‘Roos in je blonde haren’, ‘Blauw van de sangria’, ‘Japapa’, ‘M’n fiets is gejat’ en ‘Eet veel bananen’ (met Zanger Rinus en Debora): alle hits komen, naast nieuw repertoire, voorbij tijdens een optreden!

Kenmerkend is, dat Ronnie een graag geziene gast is op de meest uiteenlopende feestjes. Feesttenten, officiële bijeenkomsten, discotheken, popfestivals, niets is hem te gek en alles is leuk. Een optreden van Ronnie Ruysdael past altijd en overal, en dan onder het motto ‘We gaan ‘m effe lekker raken!!!’

Ronnie Ruysdael Boeken?

De beste artiesten boek je voor de voordeligste prijs bij De FeestDokter