fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Anouk

Anouk direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Anouk.

Dit is een artiest van zo’n wereldklasse dat elke Nederlander trots op haar is. Haar prijzenkast puilt uit van de (dubbel)platina en gouden platen en (inter) nationale awards. Iedereen kent hits als ‘R U Kiddin Me’, ‘Michel’, ‘Nobody’s Wife’, ‘Good God’ en ‘I Don’t Wanna Hurt’. Allemaal nummers die nog dagelijks voorbij komen op de verschillende radiozenders.

Ook live staat zij op eenzame hoogte, daar kan iedereen die wel eens een show van haar heeft gezien over meepraten. Een zangeres met zo’n power, charisma en geweldige liveband is een garantie voor succes en uitverkochte zalen en stadions.

Tot en met 2022 bracht de zangeres veertien studioalbums uit. De meeste daarvan behaalden de status platina en meerdere debuteerden op nr. 1 in de albumhitlijsen en/of haalden meervoudig platina. Bij het Eurovisiesongfestival 2013 deed zij mee voor Nederland en behaalde de negende plaats met het nummer ‘Birds’.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Pop/Rock band
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Rock
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Anouk - Dominique (live @ Bijlmer Bajes)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Anouk boeken of huren voor een optreden? Op deze pagina vind je informatie over het inhuren van Anouk.

kraantje pappie boeken

kraantje pappie

xander de buisonjé

xander de buisonjé

van Velzen boeken

van velzen + band

Miss Montreal boeken

miss montreal