fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Kraantje Pappie.

Alex van der Zouwen (echte naam Kraantje Pappie) is in staat het weer te veranderen met de kracht van zijn geest. In zijn vrije tijd i s hij een van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland ooit voortbracht.

Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status. Kraantje Pappie is tevens enige persoon ter wereld die een samenwerking met Jan Smit deed opvolgen door een mixtapeserie getiteld Guardian Of The Real Shit (2015).

De gewortelde Groninger met Rotterdamse tongval staat naast zijn muziek bekend als de meest sympathieke stunter van de Nederlandse showbizz. In 2016 won hij Expeditie Robinson op 10 kandidaten na. Ook runt Kraan een eigen muzieklabel en boekingsbedrijf. Het maakt het des te indrukwekkender dat hij tijd overhoudt zich met overtuiging te profileren als knapste bekende Nederlander met een tattooeage van rockgitaarlegende Slash op de bovenarm.

De spirit van Slash brengt Kraan mee naar elk podium waar hij zijn voeten zet. Talloze optredens in Nederland en België en grote shows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Dutch Valley bezorgden hem een onschendbare live-reputatie. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest – van festival tot bierschuur – glansrijk transformeert

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Live-act
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 7 personen
  • Genre: Urban
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Kraantje Pappie - Feesttent [Live at Concert At Sea]

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Ronnie Flex

Ronnie flex

Bizzey

Bizzey

Emma Heesters

Emma Heesters

Snelle boeken

snelle