fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Van Velzen

Van Velzen direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren Van Velzen

Hij is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’.

In 2006 bracht Roel van Velzen zijn debuutsingle Baby Get Higher uit, dat bij verschijnen werd uitgeroepen tot 3FM Megahit en de Schaal van Rigter ontving. Ook in Duitsland werd Baby Get Higher als single uitgebracht en behaalde aldaar een 30e positie in de Airplay Top 100.

Door een uitzending van het VARA-televisieprogramma De Wereld Draait Door waarin de zanger ‘verzoekjes’ van de andere gasten speelde, ontstond zijn rol als (eerste) ‘huisband’ van het programma.

In januari 2007 speelde Roel op Eurosonic Noorderslag en verscheen zijn tweede single, Burn. Burn werd Alarmschijf en behaalde de top 10 van de hitlijsten.

Als in maart 2007 zijn debuutalbum uitkomt, prijkt het bovenaan de charts. Nu – 5 albums, 21 singles, diverse awards (waaronder een Gouden Harp), 6 club- en theatertours en honderden optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia.

Samen met zijn band staat hij garant voor een vlammende liveshow. Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie.

Somebody to love - Roel van Velzen | Concert van hoop 2020

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Popband
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief, enkel backline
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Pop / Rock
  • kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Tino Martin boeken

tino martin

Miss Montreal boeken

miss montreal

Suzan en Freek boeken

Suzan & Freek

xander de buisonjé

xander de buisonjé