fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Ronnie Flex

Ronnie Flex direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Dat kan bij FeestDokter! Hier vindt je informatie over het inhuren van Ronnie Flex.

De Rotterdamse rapper is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. 

De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts. 

Zijn tweede album ‘Rémi’ (2017) is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. In het juryrapport van deze meest prestigieuze muziekprijs werd Rémi ‘een modern meesterwerk’ genoemd. 

In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’. In oktober 2018 lanceerde Plasschaert in samenwerking met kledingbedrijf CoolCat zijn eigen kledinglijn. Op 19 januari 2019 won hij de Popprijs 2018.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 Persoon
  • Genre: Urban 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Ronnie Flex - Energie ft. Frenna (prod. Boaz van de Beatz, Ronnie Flex & Afro Bros)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Rolf Sanchez boeken

Rolf Sánchez

Bizzey

Bizzey

Emma Heesters

Emma Heesters

Snelle boeken

snelle