fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Belinda Kinnaer

Belinda Kinnaer direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Belinda.

De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Samen met producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres aan haar debuut single “If tomorrow never comes”. Door haar veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. Velen kennen het origineel van Garth Brooks. Belinda heeft haar versie van het nummer opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. Frank Swenne en Maurice Visser zorgden voor een schitterende videoclip welke is opgenomen in Montferland. Deze clip heeft inmiddels de twee miljoen views ruimschoots gepasseerd op Youtube.

“Dit is het moment” is de titel van haar tweede single, waarmee de zangeres de weg inslaat van het Nederlandse lied.
De toon is hiermee gezet voor het toekomstig repertoire dat we van Belinda kunnen verwachten; eigenzinnig Nederlands met pop invloeden en diepgang.

Op 21 augustus 2015 lanceerde Belinda haar derde single, “Zeven Oceanen”, tijdens de RadioNL Zomertoer in Zwolle. Het van origine Zuid-Afrikaanse nummer, geschreven door Rudi Claase, wordt bijzonder goed ontvangen en is inmiddels een klasieker in het circuit.

In 2016 stond Belinda enkele weken op nummer 1 in de Oranje Top 30. Maar ook in 2018 haalde ze de eerste plek in de lijst met de plaat “De tijd van m’n leven”.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 min
  • Geluid: inclusief tot 350 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlands/Engels/Duits
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Belinda Kinnaer - Zeven Oceanen

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Ammar

ammar

Frans Bauer boeken

Frans bauer

Samantha Steenwijk Boeken

samantha steenwijk

John West boeken

John West