Frans Bauer direct boeken of huren voor een optreden in 2021/2022? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Frans Bauer.​

Toen hij elf jaar oud was begon hij zanglessen te nemen met als gevolg dat hij regelmatig mocht optreden in het voorprogramma van Koos Alberts. Bauers zangcarrière begon in 1987 wanneer hij met de producers Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp zijn eerste single ‘Ben je jong’ opneemt. Frans Bauer brak pas definitief door met zijn megahit ‘Als sterren aan de hemel staan’. Vanaf toen scoorde hij hit na hit en werden al zijn nummers goud of platina. Naast zijn Nederlandstalige albums heeft hij ook Duitstalige soloalbums en verschillende duettenalbums.

Inmiddels heeft hij ook een wassen beeld in Madame Tussaud. In 2001 had Frans Bauer de publieksprijs voor beste zanger van het jaar in ontvangst genomen. In 2004 komen daar nog eens een Gouden Harp en een Edison bij. Ook wordt hij in 2004, onder meer vanwege zijn vele liefdadigheidswerk, door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig / Levenslied
  • Vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Frans Bauer Ik Ben Stapel op Jou Feestmedley
Bekijk deze video op YouTube.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Frans Bauer boeken of huren voor een optreden? Hier vindt je informatie over het inhuren van Frans Bauer

Gerard joling boeken

gerard joling

Jan Smit boeken

jan smit

Jannes boeken

Jannes

Mart Hoogkamer

mart hoogkamer