fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Blanks

Blanks direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vind je informatie over het inhuren van Simon de Wit.

Blanks, artiestennaam van Simon de Wit Vleuten-De Meern, 19 april 1997, is een Nederlandse muzikant, youtuber en cultureel ondernemer.

SImon woont in de stad Groningen. Hij studeerde Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zomer 2018 ging hij viral met zijn eighties versie van Better Now van Post Malone. In januari 2020 werd Blanks verkozen tot ‘Beste Artiest’ tijdens het door Eurosonic Noorderslag georganiseerde Popgala Noord. Oktober 2021 verscheen zijn eerste album ‘Nothing Lasts Forever And That’s Ok’. In april 2022 werd bekend dat hij deelnemer is aan het programma Beste Zangers seizoen 15.

De zanger heeft zijn eigen platenlabel Excited About Music. Zijn protegé MEAU, wiens muziek wordt uitgebracht op dit label, bestormde eind 2021 de Nederlandse en Vlaamse hitlijsten met Dat heb jij gedaan. Samen met zijn management richtte hij een bedrijfje voor talentbegeleiding op: 97PM. Daarin neemt hij de artistieke kant voor zijn rekening. Daarnaast heeft hij ook een online-cursus Production&Songwriting ontworpen.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Zanger
  • Duur: in overleg
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30