fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Captain Jack

Captain Jack direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Captain Jack.

Captain Jack is een van de bekendste Pop/Dance acts uit de jaren ´90. In de zomer van 1995 is het project door producer Udo Niebergall opgericht. Meteen scoorde de act hit na hit! De act heeft maar liefst 7 Platina en 12 Gouden Platen en wereldwijde Top 10 hitsingles met tracks als `Drill Instructor´, ´Soldier Soldier´ en ´Captain Jack´. 

Met wereldwijd meer dan 7 Miljoen singles en albums verkocht maakt deze act het tot een van de best scorende dance acts aller tijden.  De eerste 10 jaar was het Franky Gee die het gezicht was van de formatie. Na zijn tragische overlijden in de herfst van 2005 ontving het productieteam constant fanbrieven of de groep in een andere bezetting voortgezet kon worden. 

Nadat in een reclamespot in de USA de muziek van de act opnieuw gebruikt werd, kwam er opnieuw een hype rondom de tracks, ze werden zelfs meer dan 100.000 keer gedownload.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitor set
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Pop / Eurodance 90’s
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Captain Jack Live Teaser (4K Promo Video)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Captain Jack boeken of huren voor een optreden? Hier vind je informatie over het inhuren van Captain Jack