fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Party Animals

Party Animals direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Party Animals.

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de vier heren plaats en een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. Nu, 27 jaar later en meer dan 1200 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijd de band in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

Authentiek Nederlands party-erfgoed. Dat zijn de Party Animals. Opgekomen uit de gabbercultuur in de jaren negentig en inmiddels ruim 20 jaar vrolijk hakkend langs zo’n beetje alle evenementen, hallen, festivals, feesttenten en zalen van het land.

Klassiekers als Have You Ever Been Mellow, Hava Naquila en Aquarius overstijgen inmiddels generaties en ook genres: was de stevige beat destijds gewaagd, tegenwoordig gaan hele volksstammen los op de aanstekelijke optredens. Het maakt de Party Animals een van de meest geliefde 90’s acts van Nederland.

Voor de fans die er in de jaren negentig bij waren is het soms even knipperen met de ogen: wie zijn de vrolijke gabbers op het podium? Zijn de Party Animals dan helemaal niet ouder geworden? Het zit echter anders.

Net zoals James Bond eens in de zoveel jaar door een nieuwe acteur gespeeld wordt, verjongen de Party Animals met de tijd mee. De vaste kern bestaat tegenwoordig uit Patrick, Wesley, Bonno en Harley

De bezetting wisselt doorlopend. Dat is strikt noodzakelijk: een heel optreden vol gas hakken is geen decennia vol te houden. Inmiddels hebben de Party Animals meer dan twintig leden gehad.

Het voornaamste criterium om een Party Animal te worden ligt voor de hand: je moet maximaal feest kunnen bouwen.

Het razende succes van de groep is geheel te danken aan de energieke show en de enthousiaste feestorganisaties die de groep maar blijven boeken. 

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: Happy Hardcore / Dance / 90’s
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Always Hardkoor - Party Animals - Lowlands 2014

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30