fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Douwe Kamminga

Douwe Kamminga direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vind je informatie over het inhuren van Douwe Kamminga. 

Douwe Kamminga groeide op in het pittoreske plaatsje Augustinusga gelegen in de Friese ‘’Walden’’ en van jongs af aan kwam hij in aanraking met de muziek van geheime (piraten) zenders en werd de muziek van Nederlandse bodem vaak plat gedraaid tijdens de weekenden op het bedrijf van z’n vader.

De passie voor muziek zat er bij Douwe al vroeg in. Op z’n 10e krijgt Douwe zijn eerste gitaar in handen maar al snel blijkt dat Douwe meer met z’n stem dan met z’n gitaar de ‘juiste snaar’ weet te raken.

Op zijn 18e mag Douwe optreden tijdens een festival op Koninginnedag en gezien de vele positieve reacties van het publiek smaakt dit voor Douwe naar meer en begint zijn optredenslijst steeds verder uit te breiden met optredens in heel Friesland en ook daarbuiten.

Naast het allround coverrepertoire, wat Douwe zingt, zingt hij ook nummers van zijn eigen hand. Zijn eerste single “De Orgelman” word snel opgepikt op de vele piratenzenders.

Snel volgen andere singles als “Ieder afscheid is een nieuw begin”en “Annalena” die zowel in Friesland maar zelfs in het Zuiden erg goed aanslaat door de liefhebbers van het Nederlandse levenslied.

Tegenwoordig zingt Douwe een breed repertoire van Fries, Engels- en Nederlandse liedjes. Van Johhny Cash tot Gebroeders Ko en van Frans Bauer tot Avicci.
Hangt totaal af van de sfeer en het publiek.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-Act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 200 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig/ Allround
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Douwe Kamminga - Het Is Een Wonder (Officiële Videoclip)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Django Wagner boeken

django wagner

Dries Roelvink

Dries roelvink

Frans Duijts boeken

Frans duijts

Lytse Hille boeken

lytse hille