fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Flemming

Flemming direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025 ? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Flemming.

Flemming Viguurs: geboren en getogen in de Brabantse hoofdstad ’S-Hertogenbosch.

Zijn ouders, die enorm fan zijn van de Britse rockband Queen, gaven hem bij zijn geboorte de naam Flemming ‘Freddie’ Viguurs. Vernoemd naar de legendarische Freddie Mercury. Deze bijzondere jongen is geboren om artiest te worden, Hij heeft een buitengewoon stemgeluid en een brandende ambitie.

Op jonge leeftijd begon Flemming’s passie voor muziek. Hij begon in het theater waar hij in drie professionele musicals speelde: Ciske de Rat (kleine Ciske), Joseph and the amazing technicolor dreamcoat & Kruimeltje (Spijker).

In 2016 won Flemming het programma Giels talentenjacht wat voor veel media aandacht en een optreden op Pinkpop zorgde. Ook zijn song Digital Age zorgde voor optredens bij o.a. RTL-Late Night.

De zanger bracht in 2019 zijn debuutalbum Black & Grey independent uit welke meer dan 3 miljoen streams telt. Ook is hij mede-auteur en zanger van ‘Miss You’ by Tungevaag, Sick Individuals & MARF. Deze song stond in de hitlijsten in verschillende landen in de E.U. & U.S. en pakt vele radio plays wereldwijd.

Na deze eerdere Engelstalige successen heeft hij besloten het roer volledig om te gooien en zich te focussen op het schrijven en uitbrengen van Nederlandstalige hit songs. Recentelijk tekende hij deals bij o.a. Cloud 9 Music Publishing en 8ball Music die de letterlijke worden gebruikte: ‘Als het ons niet lukt om van deze songs hits te maken, dan stoppen we met werken! Dan ligt het echt aan ons!’

Flemming heeft een flinke koffer vol ervaringen met optredens op: Eurosonic Noorderslag, Festyland, voorprogramma van Suzan & Freek, voorprogramma van Teske de schepper, Paradiso, Pinkpop & als frontman van de coverband BabyBlue is hij meer dan ready!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalige pop
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op

Nieuws:

De overstap van Engels naar Nederlandstalige pop pakte voor FLEMMING het afgelopen jaar goed uit.

Met Amsterdam scoorde hij meteen een grote hit en mocht vanwege 8,6 miljoen streams zelfs een gouden plaat in ontvangst nemen.

De opvolger van het nummer heet Zij Wil Mij. ‘Het is wat meer een echte dancesong’, zegt hij erover. ‘Ik ben er zelf heel erg blij mee, maar het blijft spannend wat het publiek vindt.

Amsterdam was zo’n grote hit, dat zorgt er ook voor dat je daarna wil presteren.’

FLEMMING schreef Zij Wil Mij samen met Marcus Adema, Sasha Rangas en Stefan van Leijsen. ‘We wilden een dansnummer maken waarbij het niet over het traditionele verhaal ging’, zegt hij. ‘Dus niet de jongen die het meisje versierde, maar een keer andersom.

Zodra we dat bedachten, was het nummer snel geschreven.’

FLEMMING - Zij Wil Mij (Official video)
FLEMMING - Amsterdam (Official video)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Flemming boeken of huren voor een optreden? Hier vind je informatie over het inhuren Flemming

Snelle boeken

snelle

Emma Heesters

Emma Heesters

Suzan en Freek boeken

Suzan & Freek

Antoon boeken

antoon