Baby Blue direct boeken of huren voor een optreden in 2022/2023? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van de band Baby Blue.

De zes jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden. Vanaf de eerste minuut wordt het publiek geboeid door het pakkende repertoire en staat de boel op z’n kop! Ongeacht het tijdstip. Ongeacht de locatie. Ongeacht het publiek. Keer op keer is het raak!

Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit, van kroegen tot grote feesttenten, van supportshows voor de Dijk, BZB en De Golden Earring. De band zal komend seizoen te zien zijn op verschillende festivals zoals 7th Sunday, Zwarte Cross Vierdaagsefeesten Nijmegen en Dicky Woodstock Festival.

De verfrissende blik van de jongens zorgt ervoor dat Baby Blue een aanstekelijke band is; de brede en zeer toegankelijke muziekkeuze vliegt je in een hoog tempo om de oren en is voor alle leeftijden toegankelijk. Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit. Baby Blue speelt alles, zolang het maar voldoet aan de volgende voorwaarden: iedereen kent het, iedereen zingt het mee en iedereen zal erop dansen en springen!

Een optreden van Baby Blue is gegarandeerd een feest: Bijzijn is meemaken!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 2 x 60 minuten /festivals 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Allround
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
BABY BLUE PROMO 2020
Bekijk deze video op YouTube.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
the euros boeken

the euros

The Originals

the originals

Vangrail boeken

vangrail

This is Beethoven boeken

this is beethoven