fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Baby Blue

Baby Blue direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band Baby Blue.

Vriendschap en muziek: daar draait het om bij de zes mannen van Baby Blue. Sinds hun oprichting in 2013 heeft de band in een razend tempo het live-circuit veroverd met hun diverse en spetterende shows bestaande uit rock, pop, Nederlandstalig en zelfs een vleugje hiphop hier en daar.

Een gitaar krijgen op je 8ste, een bandje beginnen, eindeloos repeteren om vervolgens de Zwarte Cross omver te blazen. Kortom: muziek maken als jongensdroom.

Inmiddels staan er al meer dan 700 shows op de teller waaronder de grootste festivals van Nederland zoals Paaspop, Dicky Woodstock, Oerrock en 7th Sunday. En terecht, want een optreden van Baby Blue is een gegarandeerde hit!

Met een vrachtwagen vol hits bezorgt de coverband je spierpijn van het dansen en een schorre keel van het meezingen. Geen backing tracks of poespas voor deze band: live = live.

Een retestrakke in-your-face show met de meest gave special effects, donderende drums en scheurende gitaren. De muzikanten grijpen je bij de keel en laat je pas los wanneer het verrukkelijke drumgeweld je laat schreeuwen van vreugde.

Geloof je me niet? Kom deze larger-than-life show zelf aanschouwen.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 2 x 60 minuten /festivals 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Allround
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
BABY BLUE - PROMO 2024

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
the euros boeken

the euros

The Originals

the originals

Vangrail boeken

vangrail

This is Beethoven boeken

this is beethoven