fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Mart Hoogkamer.

Geboren in het jaar 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens ende talentshows blijven niet onopgemerkt en met het nummer Liefde van Willy Alberti verovert hij de harten van het publiek.

Niet enkel door de jury, maar tevens ook door de familie Alberti wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.

Mart Hoogkamer heeft zich nu ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken.

‘Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon. Een echte tijger is niet te temmen‘, met dit refrein scoort Mart de zomerhit van 2021.

De zanger die eerder al hits scoorde met ‘Ik kan je niet vergeten’, ‘Ik ga leven’ en ‘Unchained melody’ dook voor de videoclip zelfs in de vaart met een aantal dames en heren op knalgele luchtmatrassen.

Eerlijk is eerlijk, het nummer krijg je na één keer kuisteren niet meer uit je hoofd. 

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Mart Hoogkamer - Ik Ga Zwemmen (Officiële Videoclip)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Gerard joling boeken

gerard joling

Glennis Grace boeken

Glennis Grace

Lytse Hille boeken

lytse hille

Henk Dissel

henk dissel