fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Jaap Reesema

Jaap Reesema direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vind je informatie over het inhuren van Jaap Reesema.

In 2020 brengt Jaap samen met Pommelien Thijs de single ‘Nu wij niet meer praten’ uit. Het nummer is een groot succes en is in zowel België als Nederland een nummer 1 hit! In datzelfde jaar zijn Jaap, Regi en OT te zien in het goed bekeken programma ‘Liefde voor muziek’, de Belgische variant van ‘Beste Zangers’. Ze brengen samen ‘Kom Wat Dichterbij’ uit. Dit groeide uit tot de grootste Vlaamstalige hit ooit in de geschiedenis en staat maar liefst 28 weken op nummer 1!

Met Sander Schimmelpenninck is Jaap wekelijks te horen in de ontzettend populaire podcast ‘De zelfspodcast’. Samen hebben zij het mediabedrijf ‘Tonny Media’ opgericht. Naast het ontwikkelen van vernieuwende podcast- en televisieformats, houden zij zich bezig met community building, social mediastrategieën en het creëren van reclamecampagnes.

Tot 2011 is Jaap Reesema de frontman van de Hermes House Band. In mei 2010 wint hij het 3de seizoen van het populaire programma X Factor met zijn vertolking van het nummer ‘Don’t Stop Believin’.
In de jaren hierna werkt Jaap verder aan zijn carrière als artiest en brengt hij ook Engelstalige tracks uit onder de naam Jake Reese. Hij schrijft en zingt honderden songs, onder andere voor David Guetta, Showtek, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt, Lucas & Steve. In 2020 brengt hij samen met Armin van Buuren ‘Need you now’ uit.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten 
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Nederlandstalig 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Jaap Reesema - Alles Komt Goed

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Emma Heesters

Emma Heesters

Miss Montreal boeken

miss montreal

Suzan en Freek boeken

Suzan & Freek