Maan direct boeken of huren voor een optreden in 2021/2022? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Maan.

Maan weet met haar eerste album ‘Onverstaanbaar’ zelfs haar grootste fans te verrassen. Op dit persoonlijke album stelt de zangeres zich kwetsbaar op.

De veelzijdigheid in haar stem en muzikaliteit zorgt ervoor dat Maan zich moeiteloos en succesvol kan bewegen in verschillende stijlen zonder zichzelf te verliezen. Van de gouden en platina hits van Hij Is Van Mij (feat. Bizzey), Spijt en Blijf Bij Mij tot Lief Zoals Je Bent, Zo Kan Het Dus Ook en het bijzondere Ze Huilt Maar Ze Lacht. Deze veelzijdigheid vertaalt zich ook in de vele samenwerkingen van Maan, met onder andere Sevn Alias, Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Bizzey en Tabitha.

De afgelopen jaren heeft Maan veel van haar dromen in vervulling zien gaan. Zo was ze Ambassadeur van de Vrijheid en heeft ze in korte tijd een indrukwekkende festival line-up op haar naam gezet, met o.a. festivals als Pinkpop, Concert At Sea, Paaspop en Vrienden van Amstel.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround 
  • Vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Maan - Als Ik Ga (Ft. Sevn Alias) (Official Video)
Bekijk deze video op YouTube.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Rolf Sanchez boeken

Rolf Sánchez

Snelle boeken

snelle

Bizzey

Bizzey

Emma Heesters

Emma Heesters