fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van zanger Jeffrey Heesen.

Zomerse klanken binnen de sound van Jeffrey, waar de blazers uiteraard ook niet mogen ontbreken! Bailando, de track van Jeffrey, past zeker in de lijn van de afgelopen releases. Vrolijk, dansbaar en uiteraard ook mee te zingen door iedereen.

Met de track “Je Denkt Alleen Maar Aan Jezelf” gooit Jeffrey tezamen met Brace hoge ogen voor de zomerhit 2022!
In 2020 scoorde hij samen met Brace de zomerhit van het jaar met “Van Mij Alleen”. De twee mannen hebben het naar hun zin met elkaar en pakken door met hun recente single.

En ook in 2023 is er weer een nieuwe samenwerking met Brace, het nummer “Gooi ‘m Dicht”  

Maar dat niet alleen…

Even terug in de tijd: 2015 Het is 2015 en ineens is hij daar! Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is!

En dat wordt ook nog eens heel snel beloond met een Buma NL Award! Uniek voor een artiest in zo’n korte periode!

Buma NL Award: Als beloning voor zijn werk ontvangt hij in 2015 namelijk de Buma.NL Award voor Grootste Talent, een betere start is niet te bedenken!

En hij gaat door op zijn eigen manier, met de sound waar hij voor staat en die hij wilt maken…

Persoonlijke en herkenbare sound, en niet zonder succes! Jeffrey drukt meteen zijn stempel door zijn eigen koers te varen met eigen muziek waarmee hij het publiek positief weet te verrassen. Zijn album Intens, in samenwerking met producent Waylon van der Heijden gemaakt, kan met recht een hit album genoemd worden met een 2e plek in de Dutch Album charts.

Boekingen Jeffrey Heesen

Wil je meer info over de prijs en beschikbaarheid van zanger Jeffrey Heesen? Neem dan contact met de FeestDokter op via het contact formulier op deze pagina. 

 

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inprikgage
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Jeffrey Heesen - Bailando • Muziekfeest op het Plein 2023 // Sterren NL

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Pascal Redeker

pascal redeker

Peter Beense boeken

peter beense

Raymon Hermans Boeken

raymon hermans

Rene Karst Boeken

rene karst