fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Raymon Hermans

Raymon Hermans direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van Raymon Hermans.

Sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon.. en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Al snel was het duidelijk, Raymon Hermans is een geboren artiest. In 2010 kreeg Raymon Hermans de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Mede door het succes van deze debuutsingle kreeg Raymon de smaak te pakken en bracht verschillende singles uit. Deze singles kregen steun bij diverse TV- en Radio zenders en ook kwamen er boekingen.

Inmiddels is de 21-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van eigen liedjes. Dit resulteerde op 5 juni 2014 tot de single KUS ME waarmee Raymon een nieuw geluid van zich liet horen: “Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek ga ik uitbrengen” aldus Raymon.

Er volgde van deze single ook een remix. DJ Kicken tekende voor de zomerse remix van de single Kus Me. 2015 was een jubileumjaar voor Raymon Hermans. Hij was 5 jaar zeer actief in de Nederlandse muziekindustrie, met zeven singles op zijn naam, vele optredens bouwt Raymon aan een mooie muziek carrière. De release van de zevende single brengt je totaal onder “Hypnose”. De opvolger van de single Kus Me is dan ook een knallende zomerplaat met een stevige beat waarop je niet stil kunt blijven staan.

Na de hit-single HYPNOSE mag het duidelijk zijn dat Raymon Hermans de Nederlandse podiums aan het veroveren is. In november 2015 released Raymon zijn tweede single van 2015: “M’n Favoriet“. Deze single heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. M’n Favoriet is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle Hypnose. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat.

Hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben. Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter. Zowel in de kroeg als op een groot cross-over festival, wordt bij elk nummer uit volle borst meegezongen. Raymon is een snel groeiende artiest en is dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zijn debuutalbum ‘M’n Favoriet’ heeft alleen op Spotify al meer dan 25 miljoen streams.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape -act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 350 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Raymon Hermans - M'n favoriet • Muziekfeest op het Plein 2021 // Sterren NL

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Raymon Hermans boeken of huren voor een optreden? Hier vind je informatie over het inhuren van Raymon Hermans.

Lytse Hille boeken

lytse hille

Django Wagner boeken

django wagner

Mart Hoogkamer

mart hoogkamer

Samantha Steenwijk Boeken

samantha steenwijk