fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Joël Borelli

Joël Borelli direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Joel Borelli.

Joel Borelli werd geboren op 22 juni 1980 in Eindhoven. Zijn vader en moeder zijn bijzonder muzikaal. De oude piano van opa staat midden in de woonkamer en iedere dag wordt er even op gespeeld.

Joel staat als klein ventje te dansen in zijn box. Muziek is er met de paplepel ingegoten. Het duurt niet lang voordat kleine Joel achter de piano plaats neemt. Mama leert hem de eerste akkoorden en binnen no time leert hij zichzelf het spelen aan.

Als jongen van 12 krijgt hij pianoles maar al gauw is het duidelijk dat Joel vanuit
zijn hart speelt. Noten spelen lukt hem niet, tot de dag van vandaag leest Joel
nog steeds geen noot.

Als 20-jarige knul gaat Joel de kroegen af om daar achter de piano plaats te nemen en zo naast zijn studie sportmarketing wat geld bij te verdienen.

Al snel krijgt de Scheveningse succesformatie Crazy Piano’s hem in het vizier. Hier leert Joël Borelli het vak van het entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op. Hij speelt inmiddels overal en groeit uit tot een van de gezichten van Crazy Piano’s.

De laatste jaren wist Joël zijn show uit te bouwen tot een veelgevraagde festival act, te vinden in de line-up van vele grotere Nederlandse evenementen.  Dit maakt hem op dit moment de meest gevraagde pianist/entertainer van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen- en buitenland

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Live-act, Piano en drums
  • Duur: verschillende tijden mogelijk
  • Geluid: exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting: 2 of 3 personen
  • Genre: Allround 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
httpv://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/SQQFpFUxMzM

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
xander de buisonjé

xander de buisonjé

Emma Heesters

Emma Heesters

Mart Hoogkamer

mart hoogkamer

OG3NE boeken

og3ne