fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Rolf Sánchez

Rolf Sanchez direct boeken of huren voor een optreden in 2023/2024? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Rolf Sanchez.

Rolf Sánchez is een Nederlandse Latin artiest.
In 2011 deed Rolf mee aan een talenten show op de Nederlandse TV en werd daarmee bekend bij het grote publiek. Vooral het nummer “Yo No Se Mañana” sloeg in als een bom. De televisie show bracht hem echter niet genoeg en zo besloot hij naar zijn land van herkomst af te reizen: De Dominicaanse Republiek. Die beslissing heeft hem geen windeieren gelegd want sindsdien is zijn bekendheid exponentieel gegroeid.

Met zijn verhuizing naar Miami in 2016 was de eerste stap in de VS gezet.
Na het tekenen bij een van ‘s werelds grootste platen labels, Sony Music Latin, volgde een reeks mega hits die begon met de plaat “Por Si No Te Vuelvo A Ver”. Het nummer bereikte de nummer 1(!) positie op de Amerikaanse Billboard Top 100 Latin American lijst en deed het aantal boekingen toenemen. Wat er voor zorgde dat Rolf zijn podiumervaring kon blijven perfectioneren.

Maar het bleef niet bij bij deze hit. Het nummer “Que se Siente” scoorde in Amerika wederom een nummer 1 plek in de hitlijsten. Maar ook het nummer “Vas Estender” dat in januari 2017 uitkwam stond maar liefst 12 weken in de Billboard charts. Het zorgde ervoor dat hij in de studio belandde met de ster-producers uit de Latin scene die onder andere hits van Pitbull, Marc Anthony en Prince Royce produceerde.

Rolf’s stem weerklinkt inmiddels over de hele wereld, en maakt gepaard met zijn stralende lach en enthousiasme een blijvende indruk bij zijn publiek. Dat Rolf thuis hoort op het podium werd in 2015 benadrukt toen hij bij de Premio Lo Nuestro en Premio Juventud Awards benoemd werd tot “Revelation of the Year”. Ondanks het feit dat hij een groot deel van zijn tijd aan de andere kant van de oceaan doorbrengt, houdt hij altijd de band met Nederland kort, en brengt hij ons graag de kneepjes van Latin vak bij. RTL Late Night nodigde hem in 2017 uit om als echte kenner uit te leggen hoe reggaeton in opgebouwd nadat de zomerhit Despacito meerdere rondjes rond de wereld had gemaakt.

Rolf zorgt er eigenhandig voor dat ook Nederland warm begint te lopen voor Latin muziek, en doet dat onder andere door eind 2017 de plaat ‘Voy a Bailar’ met featurings van Boef en Ali B, uit te brengen.

In 2019 doet Rolf mee aan het succesvolle TV Programma “Beste Zangers” Vanuit dat programma scoort Rolf Sanchez samen met Emma Heesters een gigantische hit met “Pa Olvidarte”

Foto: Ruud Baan

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Latin / Nederlandstalig 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Rolf Sanchez - Más Más Más (Official Music Video)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Tino Martin boeken

tino martin

Snelle boeken

snelle

Bizzey

Bizzey

Emma Heesters

Emma Heesters