fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Marianne Weber

Marianne Weber direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van Marianne Weber.

Marianne Weber werd door wijlen Mary Servaes zelf voorgesteld als haar logische opvolgster. Na het spijtig verlies van de Zangeres Zonder Naam, is Marianne dan ook, zonder twijfel, de enige zangeres die aanspraak zou mogen maken op de felbegeerde titel van ‘Koningin van het Levenslied’. De solocarrière van Marianne begon toen ze ruim 12 jaar geleden op zoek ging naar een nieuw producersteam. Deze zoektocht resulteerde in een samenwerking met de succesvolle producers Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg, die de hitsingle ‘Ik weet dat er ’n ander is’ voor Marianne schreven en produceerden.

De nuchtere Hollandse zangeres stond aan het begin van een veelbelovende zangcarrière. De erkenning vanuit de platenbranche ontving Marianne later in de vorm van een Edison voor haar album ‘Diep in mijn hart’. Er volgden nog vele successen, zoals te horen is op haar albums ‘Marianne Weber’, ‘Alles in het leven’, ‘Morgen wordt het anders’ en ‘Jou vergeet ik niet’ en ‘Alleen voor jou’. Eén van haar grootste successen was de duet-CD met, de toen nog rijzende ster, Frans Bauer.

De combinatie Weber en Bauer bleek een enorm succes. Na het succes van de hitsingle ‘De regenboog’ brak het album alle toenmalige records. Het levenslied ligt Marianne nauw aan het hart. Ze houdt van Hollandse muziek en ziet het als een stukje van haar cultuur; die muziek zit in haar bloed. Ze kan zich niet voorstellen ooit ander repertoire te gaan zingen.

Het ‘levensliedgenre’ is voor haar een eerlijke en vooral ook begrijpelijke manier om de boodschap over te brengen bij haar, alsmaar groeiende, publiek. De zangeres geeft haar fans graag liefde, troost en vriendschap door middel van liedjes die direct uit het leven zijn gegrepen. Als geen ander brengt deze zangeres op meeslepende wijze sentimentele liedjes met de voor haar kenmerkende snik.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 350 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Marianne Weber - Amore

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Gerard joling boeken

gerard joling

Glennis Grace boeken

Glennis Grace

Lytse Hille boeken

lytse hille

Henk Dissel

henk dissel