fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Melissa Smilda

Melissa Smilda direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Melissa Smilda.

Als klein meisje was Melissa al dol op het Hollandse repertoire. Ze luisterde veel naar de Nederlandse muziekzenders en met name het Hollandse Lied (vooral Marianne Weber) sprak haar erg aan.

Piratenmuziek zat toen al in haar bloed, maar ze had geen enkele ambitie om zelf op de planken te staan. Daar kwam verandering in nadat ze tijdens de feestweek door de plaatselijke band op het Podium werd geroepen, ze wilde er graag zo snel mogelijk weer van af.

Prompt ontving ze een uitnodiging om bij een Piratenfeest te komen om een liedje in te zingen. Hierbij had ze veel succes en niet veel later had Melissa verschillende optredens geboekt staan.

Omdat podiumervaring haar op dat moment nog ontbrak als jong meisje besloot ze samen met haar vader te gaan zingen.

Haar laatste 3 singles vanaf 2019 “Ik wil dat jij meteen ook gaat“, “Zolang er sterren aan de hemel staan” en “Die allereerste Kus”, zijn opgenomen bij de Goldstar Music studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar. Dankzij deze 2 Top producers zijn ook haar laatste 3 singles zeer succesvol in de Nederlandstalige Hitlijsten.

Onlangs kreeg Melissa een artiestencontract aangeboden bij NRGY Music, een kans die zij met beide handen heeft aangegrepen. Tom Peters daarover: ’al langere tijd hebben we Melissa gevolgd en zagen we een gestage groei in haar carrière. Tot nu toe is zij vooral in de 3 Noordelijke provincies een bekende Hollandstalige zangeres. Wij denken door onze input haar snel een landelijke bekendheid te kunnen gaan geven. Melissa heeft hier alle talenten voor …… een prachtig uiterlijk én natuurlijk een geweldige stem, ondersteund door haar grote werklust, kortom alle ingrediënten voor een succesvolle toekomst.’

Melissa over haar samenwerking: ‘ik ben hartstikke trots dat ik gevraagd ben door NRGY Music om samen met hen aan mijn carrière te gaan bouwen. De eerste ervaringen zoals de keuze van de liedjes, de fotosessies en alle social media kennis van NRGY Music gaan mij zeker helpen de komende tijd. Ik heb er heel hoge verwachtingen van….’.

De eerste single van Melissa bij NRGY Music is getiteld “Al heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen”, een moderne Hollandse meezinger, die zijn weg naar de Nederlandstalige radiostations zeker gaat vinden. Vanaf nu moet Nederland rekening gaan houden met het talent van: Melissa Smilda!

Melissa`s live optreden bestaat uit gezellige meezingers, maar ook een Duitse Schlager of een stevig Rocknummer kan voorbij komen. Kortom een optreden van Melissa Smilda zorgt voor een feest waar iedereen nog lang over spreekt.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Melissa Smilda - Ik Wil Vanavond Met Jou (Officiële Videoclip)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Wilbert Pigmans

wilbert pigmans

Marco Schuitmaker

marco schuitmaker

Lytse Hille boeken

lytse hille

Henk Dissel

henk dissel