fbpx
FeestDokter logo
Search

Charly Lownoise

Charly Lownoise direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze dj bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Charly Lownoise.

Tot 1987 werden Charly’s tiener jaren gedomineerd door Disco en Italomuziek. Zijn muzikale richting veranderde toen hij voor de eerste keer House-music hoorde, tijdens een vakantie in Blanes, Spanje.

Vanaf het moment van samenwerken met Mental Theo in 1992, ging het erg snel met de carrière van Ramon, wat zijn echte naam is. Wie herinnert zich niet liedjes als: Wonderful Days, Stars, Hardcore Feelings, Your Smile en nog veel meer. Ruim acht jaar reisden Charly en Theo over de wereld om hun ‘Happy Hardcore’ geluid te verspreiden.

Eind jaren negentig was Charly moe van de commerciële muziek en hij begon weer te experimenteren in zijn studio, samen met twee oude vrienden, Frank en Marcel. Doel: het bouwen van een brug tussen Trance en Hardcore. Ze brachten een aantal tracks uit onder de naam ‘Deepack’. Een nieuwe stijl was geboren. Vandaag de dag is Hardstyle al bijna acht jaar een erg populaire stroming. Parallel was hij destijds mede-oprichter van de populaire Nederlandse ‘Bitte ein Beat!’ cd compilaties en het project ‘Starsplash’ in samenwerking met Franky Tunes.

Na een ‘Sabbatical’ in 2005, waarin hij z’n persoonlijke levensverhaal ‘Autobiografie van een DJ’ op papier zette, welke in Nederland in November 2007 uitkwam, is hij weer aan het draaien als DJ. Meestal in Nederland en Duitsland. Op 1 november 2009 heeft Ramon het boek ‘Autobiografie eines DJs’, de duitse versie van zijn nederlandse biografie, uitgebracht.

Naast zijn DJ-activiteiten is Charly sinds begin 2009 onder andere Zenmeditatieleraar op een school in Den Haag. Onder leiding van zijn leraar Raoul Destrée, mediteert hij sinds 1999 en volgde daarnaast intensieve trainingen in kloosters en abdijen in Nederland, België, Italië, Spanje en Frankrijk.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Dj act
  • Duur: 1 x 60 min
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 1 persoon op het podium
  • Genre: Hardcore / Happy Hardcore
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Charly Lownoise - Madurodam Dance Events

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Mental Theo boeken
mental theo
Outsiders
outsiders
Paul Elstak boeken
paul elstak