fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Senna Willems

Senna WIllems direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van Senna.

Het levenslied zit Senna in haar bloed. Zo zingt ze al van kinds af mee met André Hazes en andere grote Nederlandstalige artiesten in de auto, met haar vader. De zangeres uit Helmond weet al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit.

Senna Willems doet dan ook niets liever dan optreden. De zeventienjarige Senna behaalde in de finale van TV Programma We Want More een knappe tweede plaats. Ze maakte grote indruk op André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort, Ali B en Trijntje Oosterhuis.

Vrijwel direct kreeg Senna door Dino Music (o.a. André Hazes, Frans Duijts en Jeroen van der Boom) een platencontract aangeboden. Als een droom die uitkomt nodigde André Hazes haar na haar deelname aan We Want More uit om te komen zingen tijdens “Holland Zingt Hazes” in de Ziggo Dome.

Kortom een rijzende ster waarvan de komende jaren nog een hele hoo gaan horen!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 350 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Senna - Alles (Officiële video)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Tino Martin boeken

tino martin

Samantha Steenwijk Boeken

samantha steenwijk

Andre Hazes boeken

André hazes

Ammar

ammar