fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Vangrail

Vangrail direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van de band Vangrail.

Deze top band draait al even mee en speelt hits en klassiekers van de bekendste artiesten met de benodigde energie. De band speelt covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze: loepzuiver, strak, en altijd met 100% energie. 

Naast het spelen van covers heeft de band ook succesvol eigen materiaal uitgebracht. Zo is de single Laat De Muziek Aan live een enorme hit geworden.

Nieuws:  Remco van Vugt (23) uit Meppel nieuwe bassist Vangrail. Onlangs heeft Jort Landman uit Groningen na dik 12 jaar aangegeven te stoppen als bassist van de band. “Het is tijd voor een nieuwe uitdaging buiten de muziek”, geeft Jort aan.

Na een aantal hoogstaande audities, wees de band Remco van Vugt aan als nieuwe bassist. De 23-jarige Meppelaar studeert momenteel af aan het conservatorium in Zwolle.

De cover en eigen werk band Vangrail bestaat uit de bandleden: zanger Raynaud Ritsma, Dirk-Lennart Hogeveen (gitarist, backing vocals), Remco van Vugt (bassist, backing vocals), Sander de Groot (drummer) en Remco Hoogsteen (toetsenist).

Deze vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen. De band is een livesensatie en dat resulteert in een overvolle agenda. Vangrail speelt dan ook niet voor niets al een aantal jaren tussen de 100 en 150 shows per jaar, door heel Nederland en soms daarbuiten.

Kijk maar eens op de Facebook of Instagram pagina van de band 

Vangrail is te boeken zoals je  gewend bent als 5 mans formatie. Maar vanaf nu ook als 9 mans formatie. Zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, maar we hebben ons met deze XL show ook gericht op de grote zalen, festivals, plein- en tentshows.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband  
  • Duur:  2 x 60 minuten
  • Geluid: inclusief tot 1000 personen.
  • Bezetting: 5 personen
  • XL bezetting: 9 Personen
  • Genre: Allround & eigen werk
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Promo Vangrail boeken bij FeestDokter

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Switch band boeken

switch

Edwin Evers Band boeken

edwin evers band

DareDevils boeken

daredevils

the euros boeken

the euros