FeestDokter logo

Vangrail

Vangrail direct boeken of huren voor een optreden in 2023/2024? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van de band Vangrail.

Vangrail draait al even mee en speelt hits en klassiekers van de bekendste artiesten met de benodigde energie. De band speelt covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze: loepzuiver, strak, en altijd met 100% energie. 

Naast het spelen van covers heeft de band ook succesvol eigen materiaal uitgebracht. Zo is de single Laat De Muziek Aan live een enorme hit geworden.

De cover en eigen werk band Vangrail bestaat uit de bandleden: zanger Raynaud Ritsma, Dirk-Lennart Hogeveen (gitarist, backing vocals), Jort Landman (bassist, backing vocals), Sander de Groot (drummer) en Remco Hoogsteen (toetsenist).

Deze vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen. Vangrail is een livesensatie en dat resulteert in een overvolle agenda. Vangrail speelt dan ook niet voor niets al een aantal jaren tussen de 100 en 150 shows per jaar, door heel Nederland en soms daarbuiten.

Kijk maar eens op de Facebook of Instagram pagina van de band 

Vangrail is te boeken zoals je  gewend bent als 5 mans formatie. Maar vanaf nu ook als 9 mans formatie. Zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, maar we hebben ons met deze XL show ook gericht op de grote zalen, festivals, plein- en tentshows.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband  
  • Duur:  2 x 60 minuten
  • Geluid: inclusief tot 1000 personen.
  • Bezetting: 5 personen
  • XL bezetting: 9 Personen
  • Genre: Allround & eigen werk
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Promo Vangrail boeken bij FeestDokter

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Switch band boeken

switch

Edwin Evers Band boeken

edwin evers band

DareDevils boeken

daredevils

the euros boeken

the euros