fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Liveband , eigen werk
  • Duur: op aanvraag
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: eigen werk.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.

Bökkers band

Bökkers band direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band Bokkers.

De band Bokkers maakt een doorstart. Zanger Hendrik Jan heeft een nieuwe bezetting om zich heen verzameld waarmee hij weer gaat optreden en nieuwe muziek gaat opnemen. De eerste shows staan inmiddels gepland, onder andere op het Dauwpop-festival.

Nadat de band vorig jaar bekendmaakt dat de bandleden hun eigen weg zouden inslaan ging zanger Hendrik Jan direct op zoek naar een nieuwe bezetting.

“We zijn klaar om uit de startblokken te schieten! Het spelen van keiharde Rock’n Roll in tenten, discotheken, op festivals en kermissen vind ik nog steeds één van de mooiste dingen om te doen. Ik wil door met de band, dit is nog lang niet klaar”

Terwijl het geen doel op zich was, vond hij de versterking binnen enkele postcodes van zijn woonplaats.

Naast Hendrik Jan als zanger en gitarist bestaat de band uit Jeroen Sweers (toetsenist), Jim Zwinselman (gitarist), Bart Petter (bassist) en Stef Hoekjen (drummer). “Vooropgesteld dat deze jonge honden allemaal steengoed zijn, wordt onze sound ook breder, dit geeft muzikaal nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld in onze theatertours en dat is ontzettend tof!”.

Dit betekent overigens niet dat de herkenbare sound overboord wordt gegooid: “Integendeel! Bökkers blif Bokkers!

Hier zijn de bekende nummers uit het repertoire een onmiskenbaar onderdeel van. Dit wordt aangevuld met nieuw werk en hier en daar blijven we een enkel nummer van Jovink en Normaal spelen.

Het wordt weer ouderwets knappen! De tap draait straks weer overuren, de planken zullen uit het podium krullen en het publiek zal na ons optreden hondsmoe maar dolgelukkig zijn. Wij zijn er klaar voor”, aldus Hendrik Jan Bökkers.

De groep draait al meer dan tien jaar mee en bracht meerdere albums uit, gezongen in het Salland’s dialect. De band scoorde een Top2000-hit met ‘Iederene Hef Een Reden’ en is bekend van nummers als ‘Annie Uut De Bochte’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’.

De band speelde honderden shows in het land en speelde onder meer op Zwarte Cross, Grolsch Boerenrock, Paaspop en Concert at SEA.

BöKKERS - ANNIE UUT DE BOCHTE

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Bökkers boeken of huren voor een optreden? Hier vind je informatie over het inhuren van Bokkers.

Millstreet band boeken

millstreet

Heinoos boeken

heinoos

Mooi Wark boeken

mooi wark

fragment band boeken

fragment