fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Millstreet

Millstreet direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band Milstreet.

‘Wat een energie komt er van dat podium af!’ is de meest gehoorde reactie van zowel de organisatie, als de mensen in de zaal na een MillStreet show.

Festival

De lente ontwaakt, de zon begint te schijnen, het festivalseizoen is geopend! Massaal trekt Nederland weer uit naar de mooiste feestjes om te genieten van muziek, biertjes en vrienden. Ingrediënt voor een onvergetelijk feest? MillStreet!

Door de moderne show van de band, het interactieve top-entertainment van het team, de dikke special effects en een repertoire waar de gemiddelde DJ niet meer tegen op kan, is MillStreet de perfecte act om een festival op z’n grondvesten te doen schudden.

Bedrijfsfeest

Bestaat uw bedrijf zoveel jaar? Of heeft u iets speciaals te vieren?
Of u nou een exclusief event organiseert of uw bedrijfshal wordt ombouwd tot feestterrein, wij doffen ons graag op om samen met uw gasten ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt.

Wij bieden een exclusieve show van hoge kwaliteit en aan interactie is geen gebrek!

De energie spat van het podium af en met een perfect afgestemd repertoire, spetterende lichtshow en verpletterend geluid wordt het een feest waar u en uw gasten het nog jaren over gaan hebben.

Het team is hecht, energiek, passievol, kwalitatief, ervaren en enorm gedreven! Wij maken plezier op het podium en houden van interactie met het publiek; een feest maak je toch met z’n allen!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 3 x 50 minuten
  • Geluid: inclusief 
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: allround
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
MILLSTREET PROMO

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
band Baby Blue

baby blue

papa di grazzi boeken

papa di grazzi

This is Beethoven boeken

this is beethoven

Proost boeken

proost