Fragment band direct boeken of huren voor een optreden in 2021/2022? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van de band Fragment.

Fragment is spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje.

Bereid je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen! De band slaat enorm aan, dit blijkt onder andere uit het feit dat programmeurs deze band vaak opnieuw boeken. De band bestaat uit 2 Engelsen en een Nederlander.

Zanger/drummer/entertainer Dave Marriner en Jono Fosh, gitaar en zang, maken er samen met Jeroen ’t Gilde, basgitaar, toetsen en zang, altijd een onvergetelijke show van.

BOEKINGEN VAN FRAGMENT

Wanneer je Fragment boekt, huur je een band die oorspronkelijk uit Engeland komt. Maar hoe zijn ze dan in Nederland terecht gekomen? Ze kwamen naar Nederland voor een tour van 6 optredens. Dit beviel dusdanig goed dat ze besloten om langer te blijven. De rest is geschiedenis, ze zijn nooit meer vertrokken.

Ook de organisatie van het grootste festival van Nederland, de Zwarte Cross is erg lovend over de band Fragment. “Waar sommige bands 10 man op het podium nodig hebben om het een beetje te laten klinken, flikt Fragment het met z´n drieën! Ze waren gewoon de allerbeste band van de hele Zwarte Cross”. Al meer dan 15 jaar is Fragment de ‘huisband’ van dit grote festival in Nederland.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 1 x 30 + 1 x 40 + 1 x 50 minuten 
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Allround
  • Vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Fragment @ Zwarte Cross 2015
Bekijk deze video op YouTube.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Heinoos boeken

heinoos

Hooked On Red boeken

hooked on red

Jackfire boeken

jackfire