fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

The Night Flight

The Night Flight direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van de band The Night Flight.

Een non-stop High Energy live-band experience!

9 jonge topmuzikanten op het podium, die samen zorgen voor één show vol energie, sensationele acts, springende, luidkeels zingende menigten en een feest dat uit zijn voegen barst.

De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele grote Festivals, Dorpsfeesten, Feestweken en Corporate Events.

The Night Flight bestaat uit 3 vocals, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie.

Onze zanger en de 2 zangeressen vormen samen een ijzer sterke fronten staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek.

Het repertoire is erg breed variërend van hedendaagse hits, floorfillers, Dance, 90’s, classics tot en met de beste Nederlandstalige meezingers, die worden samengesmolten tot een sensationele show waar veel ruimte is voor improvisatie!

Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en resulteert in een uitbundige feestsfeer!

De coverband is door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende medleys en mash-ups uitgegroeid tot een gevestigde naam onder de Nederlandse coverbands.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 2 x 65 of 3 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief 
  • Bezetting: 9 personen
  • Genre: allround
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
THE NIGHT FLIGHT | PROMO SHOW 2021

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
band Baby Blue

baby blue

DareDevils boeken

daredevils

This is Beethoven boeken

this is beethoven

Proost boeken

proost